ATT ÖPPNA SIG FÖR GUD - personligt vägledd retreat

Eva B-K
I retreatens stillhet möter vi Gud, vi öppnar oss för honom men det finns hinder som gör att vi går vilse. Under retreaten får du en personlig följeslagare som hjälper dig på vägen.
I retreaten mediterar du i Ignatius av Loyolas anda. Det betyder att du mediterar över en bibeltext. Du lever dig in i den och låter Guds Ande föra dig vidare. Du behöver inga förkunskaper, ingen tidigare träning i andligt liv eller bön. Det enda du behöver är önskan att öppna dig för Gud och en tro på Jesus Kristus.
Varje dag får du ett samtal med din andliga följeslagare som ger dig bibeltexter att meditera över, utifrån var du befinner dig i ditt liv, och efter vad du erfar under dina meditationer.
Retreatledare är EVA BASCH KÅHRE, psykoanalytiker och diplomerad andlig följeslagare (Spiritual director).

Bokning

Var vänlig fyll i nedanstående formulär för bokning.








Betala gärna med Swish! Nu kan du enkelt betala med din mobiltelefon! Vårt Swish-nummer är: 123 337 20 75

Hur kommer man till Berget? Berget ligger 3 km norr om Rättviks järnvägs- och busstation vid väg 70 mot Mora. Anländer Du med tåg eller buss? Då vill du kanske ha skjuts från stationen i Rättvik till Berget. Ring då Sverigetaxi 0247-14700 eller 0775-50 50 50. Förboka gärna!

Avbeställningsavgiften är 750:-. Om avbokningen sker 2 veckor eller senare före bokad kurs eller retreat är den 50 % av priset.

Aktuellt på Berget

UTVECKLINGSDAGAR FÖR ROMSK-ORTODOXA KYRKAN

Ledare är den koptiske diakonen MICHAEL AGAIBY, i samarbete med studieförbundet Bilda.

BERGETS ÅRSMÖTEN

25-26 maj