BANGLADESH - Kurs, retreat, resa

Bangladesh 1
Bangladesh 2

”Kristendomen har bara börjat” - den kristna trons oerhörda radikalitet

Höstresa: 15-24 november 2018

Vårresa: 21-30 februari 2019


Plats: St. George’s Church, Mymensingh, Bangladesh

Kurs- och retreatledare är den svenske taizebrodern; Johannes Sandgren

Det är kanske inte så vanligt i Sverige idag att sätta samman ”kristendom” och ”radikalitet”. I verkligheten är dock den kristna tron en samhällsomstörtande, förvandlande kraft som redan har radikalt förändrat människornas tillvaro och fortsätter att göra det. Detta sker inte genom tvång eller väl upplagda planer, utan genom en paradoxal logik som liksom finns inbyggd i Jesu förkunnelse och som vi fortfarande håller på att upptäcka. Detta är tydligare i samhällen som inte sedan århundraden har präglats av den kristna tron. Att reflektera över den kristna trons stora radikalitet i den muslimsk-hinduiska samhället i Bangladesh kan ge tillfälle till nya upptäckter. Det kan också ge oväntade perspektiv på vad som händer i Sverige idag.
Vi flyger till Bangladesh och bor tillsammans med bröderna i Mymensingh och tar del av deras liv och erfarenheter under några dagar.

Går också att fråga via: .(JavaScript måste vara aktiverat för att visa denna e-postadress)

Helpension: 3 500:- (exklusive flyg: Kostnaden för flyget är cirka 6 700:-i november och 6 200:- i februari. Vi flyger gemensamt med Turkish Airlines).

Bokning

Var vänlig fyll i nedanstående formulär för bokning.
Betala gärna med Swish! Nu kan du enkelt betala med din mobiltelefon! Vårt Swish-nummer är: 123 337 20 75

Hur kommer man till Berget? Berget ligger 3 km norr om Rättviks järnvägs- och busstation vid väg 70 mot Mora. Anländer Du med tåg eller buss? Då vill du kanske ha skjuts från stationen i Rättvik till Berget. Ring då Sverigetaxi 0247-14700 eller 0775-50 50 50. Förboka gärna!

Avbeställningsavgiften är 750:-. Om avbokningen sker 2 veckor eller senare före bokad kurs eller retreat är den 50 % av priset.

Aktuellt på Berget

MEDITATION & YIN YOGA

Inga förkunskaper krävs för att deltaga. Vi provar och går igenom grunderna i Kristen djupmeditation. Sittställning, förhållningssätt med mera. Yin yoga passar alla men är speciellt bra om man är stel och orörlig.

RETREAT “Var inte rädd!”

"Det finns en väg till himmelen!"