BILDTERAPI OCH MEDITATION

KARIN SZABÓ
Kursen kräver inga förkunskaper. Allt material tillhandahålls vid kursen.

Kursen omfattar meditationspass, avspännings- och visualiseringsövningar inför målarpassen, måleri utifrån inre bilder och samtal om bildskapandet både individuellt och i grupp. Kursen avslutas med en processanalys av var och ens samtliga bilder.
Som grund för vårt bildterapeutiska arbete ligger C.G. Jungs tankar om det omedvetna och vår intuitiva skaparkraft. Meditationen är inspirerad av Za-zen och kristen djupmeditation i Mäster Eckharts anda.
Kursdeltagarnas antal är begränsat till max 8 personer. Du som vill anmäla Dig till kursen skall fylla i ett kort formulär för att underlätta vårt arbete.

Kursledare är KARIN SZABÓ, leg. psykolog och bildterapeut sedan mer än 30 år tillbaka.

Bokning

Var vänlig fyll i nedanstående formulär för bokning.
Betala gärna med Swish! Nu kan du enkelt betala med din mobiltelefon! Vårt Swish-nummer är: 123 337 20 75

Hur kommer man till Berget? Berget ligger 3 km norr om Rättviks järnvägs- och busstation vid väg 70 mot Mora. Anländer Du med tåg eller buss? Då vill du kanske ha skjuts från stationen i Rättvik till Berget. Ring då Sverigetaxi 0247-14700 eller 0775-50 50 50. Förboka gärna!

Avbeställningsavgiften är 750:-. Om avbokningen sker 2 veckor eller senare före bokad kurs eller retreat är den 50 % av priset.

Aktuellt på Berget

RETREAT INFÖR JULEN ”…et incarnatus est” - en retreat om att bli sann människa

Gud blev människa för att vi skulle kunna de människor Gud skapat oss till genom honom.

JULFIRANDE PÅ HELA BERGET

Juldagar i vila, enkelhet och glädje inför Kärlekens under, som är mänsklighetens och världens räddning: att Gud blev människa.