DANSEN I DIN KROPP - Himlen i ditt hjärta

Neti

Har du sagt helt JA till din kropp? Känner du ditt hjärtas potential?
De flesta av oss måste tyvärr svara ”Nej, inte helt”. På kursen kommer vi att arbeta mot ett djupare JA. Eller: Vi kommer att tillåta oss att koppla av in i ett djupare JA.
Genom meditation, kroppsövningar och fri dans kommer vi att undersöka hur vår fysiska form kan omvandlas till en levande bro mellan himmel och jord. Du har möjlighet att bli vän med din kropp och lära dig det som ett medel för att skapa både balans och dynamik.
Genom olika hjärtmeditationer kommer vi först och främst att skapa djupare kontakt med våra hjärtan och lära känna både det fysiska, det emotionella och det andliga hjärtat. Med en inkännande lyssnande attityd kopplar vi samman med hjärtans egen medvetenhet.
Vi ökar centrering, jordning, frihet och vakenhet med att låta kroppen uttrycka sig genom fri dans. Vi utforskar både det inåtvända och det utåtvända, både vilande tystnad och det dynamiska uttrycket. Med medveten acceptans väcker vi närvaron där frånvaro eller tomhet har härskat.

Mål: Kursen vänder sig till människor som vill ha mer komplett och djup kontakt med sitt inre liv och har genuint intresse för att utforska kroppens och hjärtats potentialer på meditativt sätt. Det rekommenderas att du har tidigare erfarenhet av meditation eller kroppsövningar och att du är bekväm i att möta dig själv i tystnad.

NETI STORM är tystnadsälskare, utbildad psykomotorisk terapeut, tidigare skådespelare och erfaren lärare med master i positiv psykologi. I 25 år har hon fått undervisning i meditation av många lärare från både östliga och västliga andliga traditioner. I över 10 år har hon undervisat i psykofysiskt energiarbete, kroppsmedvetenhet, mindfulness och dansmeditation.

Bokning

Var vänlig fyll i nedanstående formulär för bokning.

Vi behöver dessa uppgifter för utskick av information, fakturor och för vårt samarbete med studieförbundet BILDA

Betala gärna med Swish! Nu kan du enkelt betala med din mobiltelefon! Vårt Swish-nummer är: 123 337 20 75

Hur kommer man till Berget? Berget ligger 3 km norr om Rättviks järnvägs- och busstation vid väg 70 mot Mora. Anländer Du med tåg eller buss? Då vill du kanske ha skjuts från stationen i Rättvik till Berget. Ring då Sverigetaxi 0247-14700 eller 0775-50 50 50. Förboka gärna!

Avbeställningsavgiften är 750:-. Om avbokningen sker 2 veckor eller senare före bokad kurs eller retreat är den 50 % av priset.

Aktuellt på Berget

STIG IN I VÅR BÖNERYTM

Du kommer på måndagen och stannar en eller flera dagar.

ATT ÖPPNA SIG FÖR GUD - personligt vägledd retreat

I retreatens stillhet möter vi Gud, vi öppnar oss för honom men det finns hinder som gör att vi går vilse. Under retreaten får du en personlig följeslagare som hjälper dig på vägen