MARIA I VÅR TID

Birgitta Löwendahl
Genom samtal och meditation med Guds Moder Maria i fokus kan en djupare förståelse för hennes betydelse som förebild och vägvisare äga rum. Maria har inspirerat många människor att gå in i en relation med Gud. Vi fördjupar oss i Marias väg, både med exempel ur den rika traditionen, bibeltexter och Mariauppenbarelser. Den första Mariauppenbarelsen ägde rum i Spanien år 40, Vår Fru av Pelaren. Hon visar oss på bönens kraft, på att lyssna inåt och att vara närvarande i nuet. Hon tröstar och beskyddar.
Efter varje dag har vi gemensamma reflektioner.
Dessa dagar leds av BIRGITTA LÖWENDAHL, leg. psykoterapeut, konstnär och initiativtagare till föreningen Maria Regina Caeli.

Bokning

Var vänlig fyll i nedanstående formulär för bokning.
Betala gärna med Swish! Nu kan du enkelt betala med din mobiltelefon! Vårt Swish-nummer är: 123 337 20 75

Hur kommer man till Berget? Berget ligger 3 km norr om Rättviks järnvägs- och busstation vid väg 70 mot Mora. Anländer Du med tåg eller buss? Då vill du kanske ha skjuts från stationen i Rättvik till Berget. Ring då Sverigetaxi 0247-14700 eller 0775-50 50 50. Förboka gärna!

Avbeställningsavgiften är 750:-. Om avbokningen sker 2 veckor eller senare före bokad kurs eller retreat är den 50 % av priset.

Aktuellt på Berget

MARIA I VÅR TID

Genom samtal och meditation med Guds Moder Maria i fokus kan en djupare förståelse för hennes betydelse som förebild och vägvisare äga rum. Dessa dagar leds av BIRGITTA LÖWENDAHL, leg. psykoterapeut, konstnär och initiativtagare till föreningen Maria Regina Caeli.

STIG IN I VÅR BÖNERYTM

Dagar för dig som längtar efter avskildhet, tystnad och bön