KOM OCH SKRIV DIN LIVSBERÄTTELSE

sonja

Att skriva om sitt liv blir ett livsdokument, ett kulturarv. Det innebär även en möjlighet till överblick och självinsikt. Livsberättelsen kan också bli en fantastisk gåva till anhöriga och nästkommande generationer.

Kursen innehåller tid för enskilt skrivande, och för formella samtal. Vi utgår från olika teman och inspirationsfrågor. I de gemensamma samtalen delar vi med oss av delar av våra historier (det är frivilligt). Inga förkunskaper krävs. Det finns inga skönlitterära krav att leva upp till. Vi går inte igenom grammatik och skrivregler. Om du vill skriva på din dator, eller använda papper och penna, är upp till dig. Det viktiga är att livet blir dokumenterat.

Kursledare: SONJA ÖSTERGREN, journalist och fotograf. Har arbetat som frilans i trettio år, med inriktning dokumentära reportage. Är nu verksam i egen regi, i Life Telling, som dokumenterar livsberättelser och leder kurser i livsberättande.
Se: www.lifetelling.se

Bokning

Var vänlig fyll i nedanstående formulär för bokning.
Betala gärna med Swish! Nu kan du enkelt betala med din mobiltelefon! Vårt Swish-nummer är: 123 337 20 75

Hur kommer man till Berget? Berget ligger 3 km norr om Rättviks järnvägs- och busstation vid väg 70 mot Mora. Anländer Du med tåg eller buss? Då vill du kanske ha skjuts från stationen i Rättvik till Berget. Ring då Sverigetaxi 0247-14700 eller 0775-50 50 50. Förboka gärna!

Avbeställningsavgiften är 750:-. Om avbokningen sker 2 veckor eller senare före bokad kurs eller retreat är den 50 % av priset.

Aktuellt på Berget

STIG IN I VÅR BÖNERYTM

Du kommer på måndagen och stannar en eller flera dagar.

KURS I IKONMÅLERI - ”Min själ priser Herrens storhet”

Årets kurs i ikonmåleri utgår från Maria och ikonen ’Salus Populi Romani’ – ikonen