LEVANDE FAST LIVET VÄRKER

Levande...

Varför mår så många människor dåligt i kroppen och själen när vi har det så bra? Kanske räcker inte materiell välfärd, nöjen, resor och god mat utan vi behöver något mer. Något djupare som har med själva existensen att göra och som idag allt oftare benämns existentiell hälsa. Där frågor som har med mening, tillit och hopp att göra får plats och där även lidandet och det svåra ges utrymme för reflektion. Vi tror att det finns stora möjligheter att må bättre och erbjuder några dagars kurs för detta. En investering för livet.Kursen vill förena medicinsk och psykologisk forskning och erfarenhet med Kristen tro och människosyn. Vi vänder oss till dig som vill bättra din hälsa, få mer kraft, liv och glädje och mindre värk. Kursen innehåller undervisning, tid för reflektion, en enkel mässa och börjar med en egen analys av livet just nu. Vi tror att tankar och känslor liksom tillit, kost, motion, miljö och sömn påverkar vår hälsa. Några dagar med egen tid kan betyda början till något nytt.

Ledare för dessa dagar är ROLF NORDEMAR, smärtläkare och docent i reumatologi och STAFFAN STADELL, präst.

Bokning

Var vänlig fyll i nedanstående formulär för bokning.
Betala gärna med Swish! Nu kan du enkelt betala med din mobiltelefon! Vårt Swish-nummer är: 123 337 20 75

Hur kommer man till Berget? Berget ligger 3 km norr om Rättviks järnvägs- och busstation vid väg 70 mot Mora. Anländer Du med tåg eller buss? Då vill du kanske ha skjuts från stationen i Rättvik till Berget. Ring då Sverigetaxi 0247-14700 eller 0775-50 50 50. Förboka gärna!

Avbeställningsavgiften är 750:-. Om avbokningen sker 2 veckor eller senare före bokad kurs eller retreat är den 50 % av priset.

Aktuellt på Berget

ENSKILDA DAGAR i den helige Franciskus anda

Dagar i stillhet med utgångspunkt i den helige Franciskus liv och person. Möjlighet till samtal, vägledning och kristen djupmeditation.

RETREAT - Den helige Franciskus: “Tack gode Gud för allt som finns”

Ledare för retreaten är LENNART JOHNSSON, präst i Växjö, Teol. Dr. Fil. Kand.