Resa till Bangladesh

Det är kanske inte så vanligt i Sverige idag att sätta samman ”kristendom” och ”radikalitet”. I verkligheten är dock den kristna tron en samhällsomstörtande, förvandlande kraft som redan har radikalt förändrat människornas tillvaro och fortsätter att göra det. Detta sker inte genom tvång eller väl upplagda planer, utan genom en paradoxal logik som liksom finns inbyggd i Jesu förkunnelse och som vi fortfarande håller på att upptäcka. Detta är tydligare i samhällen som inte sedan århundraden har präglats av den kristna tron. Att reflektera över den kristna trons stora radikalitet i den muslimsk-hinduiska samhället i Bangladesh kan ge tillfälle till nya upptäckter. Det kan också ge oväntade perspektiv på vad som händer i Sverige idag.
Vi flyger till Bangladesh och bor tillsammans med bröderna i Mymensingh och tar del av deras liv och erfarenheter under några dagar.

Bokning

Var vänlig fyll i nedanstående formulär för bokning.
Betala gärna med Swish! Nu kan du enkelt betala med din mobiltelefon! Vårt Swish-nummer är: 123 337 20 75

Hur kommer man till Berget? Berget ligger 3 km norr om Rättviks järnvägs- och busstation vid väg 70 mot Mora. Anländer Du med tåg eller buss? Då vill du kanske ha skjuts från stationen i Rättvik till Berget. Ring då Sverigetaxi 0247-14700 eller 0775-50 50 50. Förboka gärna!

Avbeställningsavgiften är 750:-. Om avbokningen sker 2 veckor eller senare före bokad kurs eller retreat är den 50 % av priset.

Aktuellt på Berget

Meditationsledarutbildning

Kursen vänder sig till dig som själv är van att meditera och vill få utbildning för att kunna leda meditationsgrupper i framför allt kyrka och församling.
Målsättningen är att man efter kursen skall kunna ta hand om en meditationsgrupp i församlingen.

GUDS VILJA MED MITT LIV- introduktion till Ignatius av Loyolas Andliga övningar

Jesus Kristus kallar människor till efterföljelse och var och en får ett alldeles personligt uppdrag. Men hur vet jag vilken min kallelse är?