MEDITATION, MYSTIK & KROPPSKÄNNEDOM

Dammen
Kursen vänder sig till både nybörjare och till dem som söker fördjupning i sin meditation. Meditation varvas med samtal, enkla kroppsövningar, korta föreläsningar om kristen mystik och meditation. Vi låter oss inspireras de kristna mystikerna.
Kroppsövningarna syftar till ökad kroppsmedvetenhet som också bidrar till ökad närvaro i nuet och kontakt med vårt inre liv. I meditationen blir vi stilla, både kroppsligt och i vårt inre, inför Guds kärlek som söker oss.
Meditation i kristen tradition kännetecknas av ett inre förhållningssätt som kan beskrivas som en öppenhet för Guds närvaro i tillvaron, våra liv och vårt inre.
Meditationens positiva effekter för hälsa och välbefinnande och andlig fördjupning omvittnas i dag av många människor och vi kommer även att beröra det i samtal och korta föreläsningar.

Kursledare är LEIF LIND, präst i Svenska kyrkan, MARGARETA BOHLIN, leg sjukgymnast.

Bokning

Var vänlig fyll i nedanstående formulär för bokning.

Vi behöver dessa uppgifter för utskick av information, fakturor och för vårt samarbete med studieförbundet BILDA

Betala gärna med Swish! Nu kan du enkelt betala med din mobiltelefon! Vårt Swish-nummer är: 123 337 20 75

Hur kommer man till Berget? Berget ligger 3 km norr om Rättviks järnvägs- och busstation vid väg 70 mot Mora. Anländer Du med tåg eller buss? Då vill du kanske ha skjuts från stationen i Rättvik till Berget. Ring då Sverigetaxi 0247-14700 eller 0775-50 50 50. Förboka gärna!

Avbeställningsavgiften är 750:-. Om avbokningen sker 2 veckor eller senare före bokad kurs eller retreat är den 50 % av priset.

Aktuellt på Berget

RETREAT - Ödmjukhet, Kärlek och Glädje

Retreaten leds av BRODER MICAEL CHRISTOFFER SSF, första ordens broder i Society of Saint Francis.

PILGRIMSVANDRING

”Visa mig, Herre, din väg, och gör mig villig att vandra den” (S:ta Birgittas bön)