SKAMMEN

Dela skam
Vi strävar efter att bli medvetna om och förstå vikten av vår medfödda skamkänsla. Skammen behövs för att göra det möjligt att leva i gemenskap och är samtidigt nödvändig att medvetandegöra och ibland reducera för att livet och kärleken ska få fritt flöde i oss. Skammen är på många sätt vår svåraste känsla att urskilja och hantera och behöver därför extra uppmärksamhet.
Vi får stor hjälp i skambearbetningen genom allt det goda som finns i Bergets rytm: de dagliga tideböner, vänskapen, gemenskapen, trygg-heten, glädjen. Vi tar också hjälp av varandras erfarenheter genom samtal samt föreläsningar.

Ledare för gruppen är LIPPE STUART, leg. psykoterapeut, aukt. Feldenkraispedagog, aukt. socionom och familjerådgivare. Lippe har lång erfarenhet och stort intresse av ”skamletande”.

Kurslitteratur:
Göran Larsson: Skamfilad - om skammens olika ansikten.
Else-Britt Kjellqvist: Skammens väg till kärlek.

Bokning

Var vänlig fyll i nedanstående formulär för bokning.
Betala gärna med Swish! Nu kan du enkelt betala med din mobiltelefon! Vårt Swish-nummer är: 123 337 20 75

Hur kommer man till Berget? Berget ligger 3 km norr om Rättviks järnvägs- och busstation vid väg 70 mot Mora. Anländer Du med tåg eller buss? Då vill du kanske ha skjuts från stationen i Rättvik till Berget. Ring då Sverigetaxi 0247-14700 eller 0775-50 50 50. Förboka gärna!

Avbeställningsavgiften är 750:-. Om avbokningen sker 2 veckor eller senare före bokad kurs eller retreat är den 50 % av priset.

Aktuellt på Berget

KANTORSSTUDENTER PÅ BESÖK

Kantorsstudenter från Geijersskolan.

STIG IN I VÅR BÖNERYTM

Dagar för dig som längtar efter avskildhet, tystnad och bön.