STEG 11 HELG

Ingemar Sköld
”Vi sökte genom bön och meditation fördjupa vår medvetna kontakt med Gud, sådan vi uppfattade honom, varvid vi endast bad om insikt om hans vilja med oss och styrka att utföra den”.

Så lyder 11:e steget i de olika tolvstegsprogrammen. På den här 11:e- stegshelgen försöker vi utforska hur bön och meditation kan se ut. Bönen blir en invit om att ”be med kroppen” i samspel med meditation. Där vi använder oss själva och olika metoder som stöd. Meditationen blir en introduktion till olika former av sittande och gående meditation. Vi vänder oss till personer som försöker tillfriskna med hjälp av något Tolvstegsprogram.
Kursledare är INGEMAR SKÖLD, läkare och psykiater som i många år har arbetat med tolvstegsbehandling.

Bokning

Var vänlig fyll i nedanstående formulär för bokning.
Betala gärna med Swish! Nu kan du enkelt betala med din mobiltelefon! Vårt Swish-nummer är: 123 337 20 75

Hur kommer man till Berget? Berget ligger 3 km norr om Rättviks järnvägs- och busstation vid väg 70 mot Mora. Anländer Du med tåg eller buss? Då vill du kanske ha skjuts från stationen i Rättvik till Berget. Ring då Sverigetaxi 0247-14700 eller 0775-50 50 50. Förboka gärna!

Avbeställningsavgiften är 750:-. Om avbokningen sker 2 veckor eller senare före bokad kurs eller retreat är den 50 % av priset.

Aktuellt på Berget

STILLA DAGAR med meditation

Du får komma till Bergets miljö och ”bara vara”.

RETREAT - personligt vägledd retreat

En personligt vägledd retreat med en gemensam inledning under förmiddagen, en text att meditera över och ett personligt samtal med retreatledaren varje dag.
Retreatledare är SR VERONICA OP, medarbetare på Berget.