STEG 11 HELG

Ingemar SköldGunnar Lind
Under denna helg fördjupar vi oss i steg 11 av Tolvstegsprogrammet. Bönen blir ett erbjudande om att ”be med kroppen” där vi använder Frälsarkransens pärlor som stöd. Meditationen blir en introduktion till olika former av sittande och gående meditation. En av dagarna tränar vi oss att vara i tystnad.
Vi vänder oss både till personer som försöker tillfriskna med hjälp av något Tolvstegsprogram, samt de som är intresserade av att fördjupas i bön och meditation.

Kursledare; INGEMAR SKÖLD, läkare och psykiater som i många år har arbetat med 12-stegsbehandling. samt GUNNAR LIND präst i Högalidskyrkan, Stockholm.

Bokning

Var vänlig fyll i nedanstående formulär för bokning.
Betala gärna med Swish! Nu kan du enkelt betala med din mobiltelefon! Vårt Swish-nummer är: 123 337 20 75

Hur kommer man till Berget? Berget ligger 3 km norr om Rättviks järnvägs- och busstation vid väg 70 mot Mora. Anländer Du med tåg eller buss? Då vill du kanske ha skjuts från stationen i Rättvik till Berget. Ring då Sverigetaxi 0247-14700 eller 0775-50 50 50. Förboka gärna!

Avbeställningsavgiften är 750:-. Om avbokningen sker 2 veckor eller senare före bokad kurs eller retreat är den 50 % av priset.

Aktuellt på Berget

RETREAT ”ÄRA DÅ GUD MED ER KROPP”

- en reträtt om Kroppens teologi. Retreatledare är SR SOFIE OP, Rögle kloster, dominikansyster och författare.

STIG IN I VÅR BÖNERYTM

Du kommer på måndagen och stannar en eller flera dagar.