STEG 11 HELG

Ingemar Sköld

Vi sökte genom bön och meditation fördjupa vår medvetna kontakt med Gud, sådan vi uppfattade honom, varvid vi endast bad om insikt om hans vilja med oss och styrka att utföra den (11:e steget i de olika tolvstegsprogrammen).

På denna 11:e-stegshelg försöker vi utforska hur bön och meditation kan se ut. Bönen blir en invit om att ”be med kroppen” i samspel med meditation. Där vi använder oss själva och olika metoder som stöd. Meditationen blir en introduktion till olika former av sittande och gående meditation. Vi vänder oss till personer som försöker tillfriskna med hjälp av något Tolvstegsprogram.

Kursledare är INGEMAR SKÖLD, läkare, verksam på Capio Maria där han är medicinskt ansvarig för minnesotaprogrammet. Där leder han också kurser i mindfulness som återfallsprevention (MBRP).

Bokning

Var vänlig fyll i nedanstående formulär för bokning.
Betala gärna med Swish! Nu kan du enkelt betala med din mobiltelefon! Vårt Swish-nummer är: 123 337 20 75

Hur kommer man till Berget? Berget ligger 3 km norr om Rättviks järnvägs- och busstation vid väg 70 mot Mora. Anländer Du med tåg eller buss? Då vill du kanske ha skjuts från stationen i Rättvik till Berget. Ring då Sverigetaxi 0247-14700 eller 0775-50 50 50. Förboka gärna!

Avbeställningsavgiften är 750:-. Om avbokningen sker 2 veckor eller senare före bokad kurs eller retreat är den 50 % av priset.

Aktuellt på Berget

ENSKILDA DAGAR i den helige Franciskus anda

Dagar i stillhet med utgångspunkt i den helige Franciskus liv och person. Möjlighet till samtal, vägledning och kristen djupmeditation.

RETREAT - Den helige Franciskus: “Tack gode Gud för allt som finns”

Ledare för retreaten är LENNART JOHNSSON, präst i Växjö, Teol. Dr. Fil. Kand.